Erfaringer med oppvarmede såler fra Thermo

Nå har vi fått butikken vår på nett, og til og med fått vårt første salg!

Det er da på tide  å fortelle om våre erfaringer med produktene vi selger..For selv om målet vårt er å selge, er ikke nødvendigvis alt med produktene perfekt. Og det synes vi i Notsocool.no at er viktig at også potensielle kunder er klar over..

Jeg har frosset utrolig mye – både på skitur med store sko og flere par ullsokker, men også bare på vei til og fra jobben. Selv når jeg tar bussen…..Til og med hjemme i stua, når panelovnene gløder og det knitrer livlig i peisen, er tærne som isbiter.

Så jeg har lett og lett etter løsninger;  alt fra lag på lag med ull, varmeflasker, varmeputer, kjerringråd og kosttilskudd. Ble det varmt og behagelig? Nei!

Så fant jeg såler med innebygget varme og batteri. Jeg øynet jeg håp og allerede første gang jeg hadde prøvd de, så var jeg frelst. Så langt har jeg prøvd de både til “hverdags” og på skiturer, og har holdt meg god og varm på føttene. Det føltes som å ha et gulv med varmekabler inne i skoene – svært så behagelig! For en som nesten alltid fryser på tærne, så er dette en god følelse. På den første skituren startet jeg turen med varme føtter, selv i 15 minus. Når det begynte å bli for varmt i skoa, så var det bare å sette ned temperaturen.

I nettbutikken Notsocool.no selger vi oppvarmede såler med fjernkontroll  fra Thermo. Sålene har innebyggete varmetråder og batteri. Med den medfølgende fjernkontrollen justeres varmen uten at du må ta av støvlene.

Elektrisk oppvarmde såler med innebygget batteriFjernkontroll, liten og nett

Når  sålene er ladet opp, vil de holde deg varm på føttene i 3 – 5 timer. Produsenten sier de varer opp til 8 timer, men det er hvis de står på “standby”. Sålene virker både solide og slitesterke og er gode å gå på. Sålene bygger litt i skoene. Hvis skoene ikke er veldig romslige, så må andre såler tas ut før du legger ned de oppvarmede sålene.

Med innebygget batteri slipper du plagsomme ledninger opp langs leggen, som andre elektriske såler har. Det tar ca. 2 timer å lade sålene (8 timer aller første gang), og laderen som følger med, kobles direkte til sålen. Laderen har to utganger, så begge sålene lades samtidig.

Begge sålene lades samtidig

Fjernkontroll  er veldig praktisk. Temperaturen kan justeres opp og ned uten å ta av skoene. Det er praktisk på skitur, når til og med jeg etterhvert går meg i varmen. Men også ute på shopping er det smart. Inne i butikken kan temperaturen senkes, og ut på gata er det bare å «fyre opp» til maks styrke.  Jeg har ikke fått testet om fjernkontrollen er unik. Kanskje alle de andre som sitter på kafeen, med elektrisk oppvarmede såler, får sine såler på samme nivå som mine??

Er det ikke noe som ikke er så bra, da? Og jo, et par overraskelser har jeg fått:
Jeg ble skuffet da jeg en morgen tok på meg sko og dro på jobb.  Det viste seg at batteriet var «brukt opp» i løpet av natta. Jeg hadde ikke tenkt over at sålene trekker strøm når de står på «standby». Men, det gjør de. Og det er kanskje derfor produsenten skriver at batteriene varer i opp til 8 timer når de står på «standby». Nå husker jeg å slå sålene på «off» når jeg kommer inn, og får varme føtter neste gang jeg skal ut.

I motsetning til såler som har store batterier på leggen, så har disse sålene et relativt lite batteri. En lading varer derfor i begrenset tid. Det er ikke alltid lett å ha oversikt over hvor mye lengre de vil varme. Det kan også være litt forvirrende at sålene må slås på “off” når de skal lades.

Min erfaring er likevel at de holder bra på dagturer og er ypperlig for oss som fryser til og med på bussen…I tillegg er det en fordel at de kan «klattlades» uten at det skader batteriet. Så er du i tvil om hvor mye lengre de varmer, så sett de til lading når du kommer inn etter en tur.

Lenken under er en instruksjonsvideo som demonstrerer hvordan sålene lades, brukes og vedlikeholdes (engelsk tale). Video: Brukerveiledning for oppvarmede såler fra Thermo

Hvis du vil kjøpe sålene finner du dem i nettbutikken Notsocool.no