Velkommen til Notsocool

– så har vi endelig åpnet nettbutikken vår!!
I flere måneder har vi jobbet fram mot målet; å åpne nettbutikken Notsocool. Det er en nettbutikk som selger elektrisk oppvarmede klær for ute- og innebruk. Butikken drives av Ingunn Høyvik og Lars Jenssen. Lars er ekspert på å være på tur, og Ingunn er ekspert på å fryse. Hun fryser på tærne, på fingrene, på nesen …. over alt, nesten hele tiden. På skitur er tærne som isbiter de første tre timene, minst. Fem par sokker hjelper ikke det minste.

Når man fryser er det ikke trivelig å være ute, og siden vi begge er glad i å være på tur, begynte vi å se etter løsninger. Etter mye prøving og feiling fant vi at klær med varmekabler og batteri fungerte bra. Varme føtter på skitur i minus15 grader. For Ingunn var det helt nytt – og deilig. Siden resultatet var så bra bestemte oss for å starte nettbutikk og selge oppvarmede klær.

Så langt har et vært både interesant og lærerik. Vi måtte finne ut av mye rart, alt fra å stifte et selskap og til å finne fram til produkter vi ønsker å selge. Og å komme i kontakt med forhandlere som ønsker at vi skal selge deres produkter. For ikke å snakke om veien fram til valg av nettbutikkløsning! Leverandørene for nettbutikkløsning som reklamerer med at du kan åpne en nettbutikk på tre minutter tar grundig feil!!!

Nå i oppstartsfasen har vi litt begrenset utvalg i butikken, men vi jobber med å utvide varetilbudet, så følg med! Vi har begge full jobb i tillegg, så vi er nok ikke så raske som de store nettbutikkene. Men vi prioriterer gode produkt, god informasjon og service.

Her på bloggen vil vi blant annet skrive om det som skjer i butikken vår, men også fortelle om erfaringer med produktene. Til nå har vi stort sett prøvd ut produkene på kortere turer, og er derfor spent på den første lange turen med elektriske oppvarmede klær. Det blir påsketuren – på ski fra Narvik og sørover. Hvis vi bare kommer oss av toget, da, på grunn av alle “duppedingsene” vi skal ha med til uttesting….

Følg oss på bloggen og se hvordan det går! – vi er iallefall spente!