Nytt produkt i nettbutikken – oppvarmede sokker fra Thunderbolt

Nettbuttikkløsning, organsiasjonsform og andre forvirringer er et tema, men butikken trenger også varer. Og heller ikke det skal være lett. Arbeidet med å finne potensielle produkter der ute i verdensveven hopper jeg over nå – det er historier for flere blogginnlegg i seg selv.

Ullstrømper med oppvarmet såle

Ullstrømper med oppvarmet såle

For nå er det gleden over endelig å ha fått avtale med en ny leverandør som gjelder! Tanken bak butikken er at vi skal kunne tilby et bredt utvalg av elektrisk oppvarmede klær, både for ulike brukere og for ulike bruksområder. Sokker står på lista over hva vi ønsker å selge, men det har vært vanskelig å finne noen som virker bra. Sokker med batteri i en liten lomme på toppen av leggen synes ikke som en god løsning – vi jaktet på noe bedre.

Kveld etter kveld har gått med til leting – og som kjent, den som leter, den finner…Etter at utallige datasignaler krysset  fram og tilbake over Atlanteren, dumpet et par sokker ned i postkassen. Heldigvis hadde ikke kuldebølgen i Trøndelag gitt seg, så Frossenpilten kunne  teste ut sokkene i virkelig vinterkulde.

Sokkene er gode og solide ullsokker, og har en varmesåle som er sydd fast under foten. Det gir varme under hele foten. At sokken ikke varmer mer på oversiden enn en vanlig ullsokk er ikke noe savn, all den tid varmen under er skikklig god. Fra sokkene er det ledninger, som kobles til en ganske stor batteripakke. Denne veier ca. 350 gram, og festes i beltet eller puttes i lomma. Med batteripakken gir denne løsningen mer varme enn sålene som vi allerede har i butikken – men sokkene har nok et litt annet bruksområde. (I butikken finner du sokkene her.)

Sålene er godt egnet til dagligdags bruk, samt i situasjoner med mer aktivitet, mens dette er alternativet for en type aktivitet hvor batteri og ledninger ikke er i veien. Velegnet for is- eller elvefiske, kjølige kvelder rundt vinterbålet, snøscooterkjøring eller for oss som fryser nede i kajakken….

Nå har vi endelig fått en avtale med den amerikanske leverandøren, og etter påske venter vi et rykende ferskt produkt i butikken. For ikke bare tok det lang tid å få til en avtale, men også leveringen tar tid. Når det skal sendes flere enn to batterier i samme sending, må det sendes som farlig gods (!), og det må sendes sjøveien. Hvem sa det skulle være enkelt?

Etter påske er jo perioden med kalde vinterdager over. Vi satser likevel på  sokkene nå, og venter ikke til høsten med å ta de inn i butikken. For selv etter påske flyter det  jo fortsatt noen isfiskere ute på enslige isflak. Og leveringen faller nesten sammen med åpningen av  laksefiskesessongen. Så, frosne laksefiskere, gled dere! I år slipper dere å fryse dere gjennom kvelder i den iskalde elva.  Tilleggsutstyr til sokkene er ekstra lang ledning, slik at batteri og temperaturjustering kan plasseres i brystlomma på fiskevesten.

Selv om leveranser ventes først etter påskeferien, så kan sokkene  bestilles i nettbutikken allerede om en ukes tid.