Oppvarmet polotrøye – vintertelting blir en helt ny opplevelse

Polotrøye med innebygget varme og oppladbart batteri

Siden vi glemte å ta bilder av trøya i bruk på teltturen blir det bare et "studiobilde"til bloggen.

Siden vi glemte å ta bilder av trøya i bruk på teltturen blir det bare et «studiobilde»til bloggen.

Det siste produktet vi hadde med fra butikken var en polotrøye med innebygget varme. Her er det sydd inn tynne varmetråder i ryggen, og ved hjelp av et batteri holdes øvre del av varm – og varmen sprer seg behagelig rundt i resten av kroppen.

Både om kvelden og på morgenen var det godt å kunne få oppvarmingshjelp med tilført varme. Trøya var derfor gull verdt inne i teltet Den første natta ble det også for kaldt i soveposen. Det er lite stas å være på telttur og ligge å vri seg, fryse og bare vente på at det skal bli morgen. Dette slapp jeg nå, det var bare å slå på varmen i trøya en liten stund. Vips kom varmen og en behagelig varme spredte seg fra ryggen og rundt i kroppen. Med varmen kom døsigheten, og jeg kunne sove videre.

Batteriet ligger i en lomme nederst i den ene siden, og på selve batteriet kan varmen justeres med fire temperaturnivå. Med batteriet på fullt (100%) er trøya nesten for varm, men det er jo ikke noe problem så lenge effekten kan justeres. At av/på-bryteren og temperaturreguleringen er plassert nede i en lomme er litt upraktisk. Selv om trøya er god og varm i seg selv med fleecefôr, så er det i de fleste tilfeller behov for å ha noe utenpå. Sånn sett ville det, nesten uansett hvor av- og påbryteren var plassert, vært litt kronglete å komme til.

Spørsmålet jeg alltid stiller – hvem passer denne polotrøya til?

Til utendørs bruk er den nesten «et must» for alle som fryser lett. Når du er i aktivitet er den behagelig som mellomlag, men går tempoet eller temperaturen ned, så er det bare å slå på varmen.

Polotøya er nøytral og har et snitt som gjør at den fint også kan brukes inni for eksempel en blazer eller kjole.  Alle som fryser på jobb kan nå få en varmere og mer behagelig hverdag.

Ingunn