Flere nye produktene er nå på plass i nettbutikken!

Boblevest med innebygget varme

Boblevest med innebygget varme

I år er det ingen grunn til å fryse seg gjennom vinteren. I tillegg til alle produktene vi allerede  har i nettbutikken, har vi nå fått inn enda flere; tøfler, torso og boblevest for menn. Alle produktene er selvfølgelig elektrisk oppvarmet.

Er du lei av å pakke på deg lag på lag med jakker og trøyer for å unngå å fryse? Er du lei av at bevegeligheten reduseres med alle klærne du har på?

Da kan enten en torso eller boblevest med innebygget varme løsningen for deg. Begge plaggene er utmerket til alle typer utendørsarbeid.

Torso til bruk under klærne, velegnet både til utebruk og under dressjakken

Torso med fire varmefelt

Med sine fire varme paneler tilfører den hele overkroppen god varme i flere timer. Du slipper mange lag med klær, og beholder full bevegelighet. Ved å tilføre varme når du trenger det, får du den fleksibiliteten du ønsker. Samtidig holder du deg god og varm, uten å ta på lag på lag med klær. Når det blir passe varmt, er det bare å slå ned eller slå av varmen. Både torso og boblevest er også velegnet inne, for eksempel i kontorlandskap hvor ventilasjonssystemet gir ubehagelig trekk.

Vesten har boblevestens isolerende egenskaper, og har i tillegg innebyggede varmetråder.
Torsoen er laget av et tynnt stoff, som gjør at den vil føles som en del av kroppen når du har den under klærne. Siden den er så tynn, kan den også fint brukes under for eksempel dressjakker og andre klær. Slik slipper du å fryse – uansett anledning!

Oppvarmede tøfler til inne-og utebruk

Oppvarmede tøfler til inne-og utebruk

Tøfler for inne- og utebruk

Er du på utkikk etter oppvarmede sko, sokker eller såler? De nye tøflene vi har fått inn er da en fin kombinasjon som du kan bruke både inne og ute. Tøflene har gummisåle og overdelen er av spesialbehandlet nylon, slik at de tåler fuktighet. Tøflene tilfører varme til kalde føtter, uansett forhold. På grunn av batteriene gir de behagelig varme til numne tær og kalde, trette føtter i mer enn fem timer.

Husk oppvarmede klær på ønskelista til jul!

For å slippe nok en kald vinter kan det være lurt å sette opp klær fra Notsocool.no på ønskelista i år. Kanskje julenissen kommer med oppvarmede klær i år.