Vi lanserer igjen et nytt produkt – boblevest for damer

Vi nærmer oss jul med rekordfart og de fleste står vel bøyd over bakebordet med sirupssnipper og pepperkaker. Og vi har igjen fått nye produkter i nettbutikken. Vi har nå endelig fått boblevester med varme for dame. Posten sin frist for leveranser før jul har gått ut, men denne vesten vil også være en flott investering selv om den ikke kommer fram før etter julaften.

Med denne oppvarmede boblevesten fra Venture heat holder du deg varm gjennom hele vinteren, samtidig som du kler deg elegant. Boblevesten har et moderne snitt og den er både vindtett og isolert. I tillegg har den tre oppvarmede felt som fordeler varmen godt rundt på overkroppen. Boblevesten er ideell som mellomlag for vinteraktiviteter, samtidig som den er velegnet til daglig bruk.

Boblevest med varme for dame

Boblevest med varme for dame

Vesten har krage med fleece, som er myk og komfortabel. Yttersiden på vesten er robust og beskytter mot fuktighet. På innsiden kan temperaturen holdes konstant ved hjelp av komfortabel elektisk oppvaring varme på ryggen og forran på brystet. Armhullene er utformet slik at varm luft holdes inne i vesten og kald luft holdes ute.

Vesten er god og varm i seg selv, men har også tre varmeelement som sørger for ekstra varme og komfort når du trenger det. Varmeelementene er tynne og fleksible, slik at du har god bevegelighet og god varme selv når det blir kjølig. Uten ekstra varme er vesten en vanlig boblevest, som isolerer godt og er god og varm.

Vesten koster 1299, og for å vite mer kan du ta en titt i nettbutikken!